20 Replies to “JONGENS lezen GEHEIMEN 6 ? | #CONFESSIONS met Niek Roozen”

 1. Ik vind het heel leuk dat het altijd 2 jongens zijn en ik weet dat het de bedoeling is, maar het zou leuk zijn als Thomas en een meisjes samen de girls gingen lezen! Dan Kun je zien hoe meisjes en jongens erover denken?

 2. hoii Thomm, zou jij me kunnen helpen? een heeeeele goeie vriend van me heeft me de hele tijd complimentjes ook in real life en hij komt de hele tijd bij me staan als ik gewoon even alleen ben gaan staan. maar hij appt me niet heel vaak ens en ik weet nu niet of hij me leuk vind of niet. iedereen zegt wel dat hij me leuk vind.

 3. Doe meer video's met niek

  Ik moest me dood lachen voor dit:

  'Hoi pap, ik heb een probleem'
  'Wat is er schat?'
  'Ik heb een frikadel in me kut..'

  Ik moest me dood lachen Hahahahhahahahhah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe Now!

Get this Ebook -

Loading

By subscribing to this newsletter you agree to our Privacy Policy

Skip to content